Menu

Event management

Crisis? Werkkostenregeling? Bezuinigingen? Allemaal redenen waarom u wellicht op dit moment geen gebruik meer maakt van externe locaties maar meer op uw eigen locatie organiseert. Bij het organiseren van evenementen komt meer kijken dan u denkt. Uiteraard kunt u een groot en duur evenementen bureau inhuren. Sooks biedt een tegenhanger met lagere kosten maar gelijkwaardige service.

Wij hebben ruime ervaring in het organiseren van evenementen en hebben een breed netwerk aan toeleveranciers. Om uw evenement tot een groot succes te maken bundelen wij de krachten met onze partners en brengen wij partijen met een toegevoegde waarde graag bij elkaar.

Wij kunnen op diverse manieren met u samenwerken. Welke vorm het beste bij u past, bespreken we graag in een persoonlijk oriënterend gesprek. Uw wensen zijn ons uitgangspunt en organiseren doen we met minimale kosten maar met maximaal resultaat.

Indien u vaste afspraken heeft met een cateraar op uw kantoor, is een samenwerking uiteraard van zelfsprekend.

Meer weten over event management?

Wilt u meer weten over Event Management? Of wilt u gebruik maken van onze diensten? U kunt ons bereiken op 06 – 39 85 20 32 of ga naar contact.

Ga naar contact