Menu

Over Sooks

Na jaren als Sales & Event Manager gewerkt te hebben bij diverse bedrijven in de horeca en een advies bureau te hebben opgestart voor studentenverenigingen en disputen, bleek de vraag vanuit de zakelijke markt naar extra ondersteuning aanwezig. Ook het brede netwerk wat we hebben opgebouwd de afgelopen jaren is een waardevol netwerk welke wij koesteren. Vandaar dat SOOKS is gestart met een aantal diensten voor zowel boekers als horeca en evenementen locaties.

Ons streven

Wij streven ernaar een breed platform te creëren voor diverse partijen zonder torenhoge kosten van een grote onderneming. Wij hebben geen groot kantoor, geen enorme overhead kosten en kunnen daardoor op de manier werken zoals we doen. Dit biedt voor veel partijen grote voordelen zonder hoge kosten.

Ons uitgangspunt

Uitgangspunt bij wat we doen, is dat het leuk is. We moeten met zijn allen heel veel en regelmatig gaat dit ten kosten van het plezier. Sooks is ontstaan vanuit het plezier om mensen te helpen, te ondersteunen en samen te brengen.. De waardering die daaruit komt is belangrijker dan de verdiensten. Vandaar dat het netwerk voor wie en met wie we werken regelmatig terug komt.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Sooks Sales & Event management? Of wilt u gebruik maken van onze diensten? U kunt ons bereiken op 06 – 39 85 20 32 of ga naar contact.

Ga naar contact