Menu

Venue Finding Services

Tegenwoordig komen er door alle bezuinigingen en reorganisaties meer werkzaamheden voor u bij. Ook het organiseren van een vergadering, (personeels-)feest, open dag of congres komt er vaak nog eens bij. Door de steeds grotere druk slokt dit vaak een groot deel van uw tijd op en wordt u gedwongen meer efficiënt te werken. Sooks biedt u doormiddel van de Venue Finding Services een kosteloze dienst aan door u te ondersteunen bij de zoektocht naar de meest geschikte locaties. Hierdoor kunt u meer efficiënt werken zonder dat er extra kosten voor uw bijkomen door het inschakelen van een extern (evenementen)bureau.

Op basis van uw wensen ontvangt u een passend aanbod aan diverse locaties. Wij onderhandelen met de locaties om de beste deals voor u te sluiten. Door de hoeveelheid evenementen per jaar en samenwerking op diverse vlakken met locaties, zijn wij in staat om een scherpe prijsafspraken te maken.

U blijft zelf ten allen tijde verantwoordelijk voor de locatie keuze, u ondertekend zelf het contract met de locatie. Ook de betaling zal rechtstreeks naar de locatie plaats vinden.

Sooks ontvangt van de locatie een fee doormiddel van een commissie voor het aanleveren van de partij. U ontvangt dan ook geen factuur van ons.

Meer weten over onze Venue Finding Services?

Wilt u meer weten over onze Venue Finding Services? Of wilt u gebruik maken van onze diensten? U kunt ons bereiken op 06 – 39 85 20 32 of ga naar contact.

Ga naar contact